home

>

accessoires

>

Bedlampjes

Bedlampjes

In dit artikel:

Bedlampjes


leestijd: 2 min

Een leeslamp voor aan je bed is een ideale oplossing voor iedereen die graag nog wat leest in bed of de weg wil vinden zonder het grote licht aan te doen. Als je ‘s nachts wel eens uit bed gaat en de andere niet wilt storen, dan is de uitstapverlichting met bewegingssensor een handige optie. Deze LED-verlichting springt automatisch aan wanneer je uit bed stapt, waardoor je s nachts veilig en comfortabel kunt bewegen.

De Nieuwe Grote Beer heeft een uitgebreide collectie bedlampjes die je kunt bevestigen aan je hoofdbord of aan de onderkant van je bed of boxspring. De meeste bedlampjes zijn eenvoudig te monteren met behulp van vier schroefjes. Er zijn verschillende soorten bedlampjes beschikbaar, waaronder dimbare boxspring lampjes, buigbare leeslampjes en lampjes met een handige USB-aansluiting om je telefoon op te laden.

Naast functionaliteit zijn er ook veel verschillende kleuren en vormen beschikbaar, zoals ronde, vierkante of rechthoekige lampjes in de kleuren zwart, mat chrome, rose, zwart chrome, mintgroen, goud of brons. Of je nu op zoek bent naar een modern of klassiek design, er is voor iedere slaapkamer een geschikte optie te vinden.

Je kunt de bedlampjes eenvoudig online bestellen via De Nieuwe Grote Beer of een bezoek brengen aan onze winkel te Blankenberge om de lampjes in het echt te bekijken. De meeste bedlampjes worden per stuk verkocht, tenzij anders vermeld, en worden gratis verzonden. Kortom, met een bedlampje van De Nieuwe Grote Beer ben je verzekerd van een goede nachtrust en een stijlvolle slaapkamer!

facebook
pintrest

anderen bekeken ook

Bedbanken en Bedkoffers

Gebruik ze als extra zitplaats of opbergruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos.

leestijd: 1 min

Sierkussens

Door het toevoegen van sierkussens, kan je de sfeer van je slaapkamer aanzienlijk veranderen en meer gezelligheid creëren.

leestijd: 1 min

Onderhoud en bescherming

Ben jij trots op jouw stijlvolle en comfortabele slaapkamer? Terecht, want je brengt een derde van je leven door in deze ruimte.

leestijd: 2 min