home

>

accessoires

>

Nachtkastjes

Nachtkastjes

In dit artikel:

Nachtkastjes


leestijd: 2 min

Een nachtkastje is de perfecte finishing touch voor je slaapkamer. Bij De Nieuwe Grote Beer kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment van verschillende stijlen, van strak en functioneel tot romantisch en sfeervol. Er zijn nachtkastjes met veel bergruimte, maar ook eenvoudige minimalistische modellen. Als je al een bedkader of boxspring bij De Nieuwe Grote Beer hebt gekocht, kun je een nachtkastje uit dezelfde collectie kiezen voor een harmonieus geheel. Je kunt echter ook voor een ander model kiezen, zoals een gestoffeerd nachtkastje met zelf gekozen kleur en stof, een nachtkastje met matte of hoogglans afwerking, of een nachtkastje van eikenhout uit de Balance-serie.

Het is belangrijk om een nachtkastje te kiezen dat past bij je boxspring. Bij De Nieuwe Grote Beer kun je kiezen uit verschillende gestoffeerde modellen in alle kleuren, zodat het perfect matcht met de kleur en stof van je boxspring. Bij een gecapitonneerd hoofdbord past een nachtkastje met capitonnering en bij een moderne boxspring met strakke afwerking komt een modern nachtkastje het best tot z’n recht. Als je kiest voor een nachtkastje met laden, creëer je extra bergruimte voor spulletjes als je leesboek, sierraden, medicijnen en meer. Door deze op te bergen in je nachtkastje blijft je slaapkamer netjes en opgeruimd.

Alle producten van De Nieuwe Grote Beer, inclusief nachtkastjes, zijn van topkwaliteit en gemaakt van hoogstaande materialen. Er wordt zorgvuldig toegezien op elke fase van het productieproces om ervoor te zorgen dat jouw nachtkastje met de grootste zorg wordt samengesteld en getransporteerd. Je kunt op de website van De Nieuwe Grote Beer of in een van hun winkels op zoek gaan naar het nachtkastje van je dromen.

facebook
pintrest

anderen bekeken ook

Bedbanken en Bedkoffers

Gebruik ze als extra zitplaats of opbergruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos.

leestijd: 1 min

Sierkussens

Door het toevoegen van sierkussens, kan je de sfeer van je slaapkamer aanzienlijk veranderen en meer gezelligheid creëren.

leestijd: 1 min

Onderhoud en bescherming

Ben jij trots op jouw stijlvolle en comfortabele slaapkamer? Terecht, want je brengt een derde van je leven door in deze ruimte.

leestijd: 2 min