home

>

accessoires

>

Onderhoud en bescherming

Onderhoud en bescherming

In dit artikel:

Onderhoud en bescherming


leestijd: 2 min

Ben jij trots op jouw stijlvolle en comfortabele slaapkamer? Terecht, want je brengt een derde van je leven door in deze ruimte. Bij De Nieuwe Grote Beer begrijpen we dat je slaapkamer alle aandacht verdient en daarom is het belangrijk om deze goed te onderhouden en te beschermen. We bieden de juiste producten en tips om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je boxspring, bed, nachtkastjes en accessoires.

Een goede nachtrust begint bij een comfortabele en goed onderhouden matras of boxspring. Tijdens je slaap verlies je transpiratievocht, wat bij een boxspring in de topdekmatras terechtkomt. Het is daarom belangrijk om deze tijk regelmatig te laten reinigen. Bij een gewoon bed vangt de molton omheen je matras het meeste vocht op, die je zelf kunt wassen. Zorg er ook voor dat je je matras regelmatig omkeert, zodat deze gelijkmatig afslijt.

Het is niet alleen belangrijk om je matras goed te onderhouden, maar ook de rest van je slaapkamer verdient aandacht. Door regelmatig te stofzuigen en te dweilen voorkom je dat stof zich ophoopt. Vergeet ook niet om de zone onder je bed schoon te maken. Verlucht dagelijks door het raam minstens 10 minuten open te zetten, zodat frisse lucht binnenkomt en de slaaplucht de kamer verlaat. Zonlicht is ook belangrijk, omdat huisstofmijten niet van daglicht houden.

Als finishing touch kun je jouw slaapkamer een heerlijke geur geven uit onze Moments-collectie. Deze collectie biedt geursprays, interieurstokjes, geurkaarsen en aroma diffusers met verschillende geurcombinaties. Kies een geur die bij jou past en laat jezelf heerlijk ontspannen en wegdromen. Welke geur je ook kiest, je zult rustig in slaap vallen en energiek weer opstaan. Bij De Nieuwe Grote Beer begrijpen we dat een goede nachtrust begint bij een goed onderhouden en beschermde slaapkamer.

facebook
pintrest

anderen bekeken ook

Poef (Hocker)

Gebruik ze als nachtkastje naast je bed, als bijzettafel naast de bank of als extra zitplaats als er visite is.

leestijd: 1 min

Bedbanken en Bedkoffers

Gebruik ze als extra zitplaats of opbergruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos.

leestijd: 1 min

Sierkussens

Door het toevoegen van sierkussens, kan je de sfeer van je slaapkamer aanzienlijk veranderen en meer gezelligheid creƫren.

leestijd: 1 min