home

>

accessoires

>

Sierkussens

Sierkussens

In dit artikel:

Sierkussens


leestijd: 1 min

De Nieuwe Grote Beer biedt nu ook een uitgebreide collectie sierkussens in verschillende kleuren en vormen om de slaapkamer helemaal af te maken.

Door het toevoegen van sierkussens, kan je de sfeer van je slaapkamer aanzienlijk veranderen en meer gezelligheid creƫren. De kussens zijn niet alleen een decoratief element, maar ook zeer functioneel omdat je ze bijvoorbeeld ook op een bedbank of in een zeteltje kunt leggen. Hierdoor krijg je extra zitruimte en kan je je slaapkamer anders inrichten. Daarnaast biedt De Nieuwe Grote Beer ook een uitgebreide collectie bedspreien en plaids om je slaapkamer extra aan te kleden.

Als kers op de taart biedt De Nieuwe Grote Beer ook de DNGB geurcollectie aan. Met de geurkaarsen, interieursprays, geurstokjes en aroma diffusers kan je heerlijke geuren verspreiden die bijdragen aan een ontspannen sfeer in de slaapkamer.

Bij De Nieuwe Grote Beer staat jouw slaapervaring centraal. Het bedrijf biedt niet alleen topkwaliteit bedden, boxsprings en matrassen aan, maar ook alle accessoires die je nodig hebt om jouw slaapkamer om te toveren tot een gezellige ruimte waar je optimaal kunt ontspannen. Je kunt alle producten van De Nieuwe Grote Beer vinden op hun website en in hun winkel te Blankenberge.

facebook
pintrest

anderen bekeken ook

Poef (Hocker)

Gebruik ze als nachtkastje naast je bed, als bijzettafel naast de bank of als extra zitplaats als er visite is.

leestijd: 1 min

Bedbanken en Bedkoffers

Gebruik ze als extra zitplaats of opbergruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos.

leestijd: 1 min

Onderhoud en bescherming

Ben jij trots op jouw stijlvolle en comfortabele slaapkamer? Terecht, want je brengt een derde van je leven door in deze ruimte.

leestijd: 2 min