home

>

boxsprings

>

Bed poten en boxspring poten

Bed poten en boxspring poten

In dit artikel:

Bed poten en boxspring poten


leestijd: 2 min

Bij De Nieuwe Grote Beer kan je gemakkelijk een nieuwe uitstraling aan je bed of boxspring geven door simpelweg nieuwe bed poten of boxspring poten te bestellen uit hun uitgebreide assortiment. Of je nu op zoek bent naar slanke aluminium pootjes of houten vierkante blokpoten, De Nieuwe Grote Beer heeft voor elk wat wils. Door de poten te vervangen kan je jouw bed of boxspring eenvoudig een andere uitstraling geven die past bij jouw interieur.

Met de diverse hoogtes van boxspring poten kan je ook de hoogte van jouw bed aanpassen. Als je bijvoorbeeld moeite hebt met in- en uitstappen, dan kan je jouw bed verhogen door nieuwe boxspring poten te kiezen. Je kan zelfs spullen opbergen onder het bed door deze verhoging. De Nieuwe Grote Beer heeft bed poten in verschillende hoogtes, variƫrend van 4 cm tot 14 cm.

Je kan jouw nieuwe bed poten of boxspring poten gemakkelijk bestellen via de klantenservice van De Nieuwe Grote Beer. Als je echter eerst de poten in het echt wilt bekijken, dan kan je terecht bij een van hun winkels waar je persoonlijk advies kan vragen aan een van hun slaapadviseurs. Door de bed poten te vervangen, kan je jouw slaapkamer een nieuwe look geven en ervoor zorgen dat je beter slaapt in een bed dat past bij jouw stijl en behoeften.

facebook
pintrest

anderen bekeken ook

Onderhoud van een boxspring

Een boxspring is meer dan alleen een plek om te slapen, het is ook een investering in een goede nachtrust en gezondheid.

leestijd: 2 min

Kingsize bedden

De Nieuwe Grote Beer biedt kingsize bedden aan voor mensen die graag royaal slapen en veel ruimte willen hebben in bed.

leestijd: 2 min

Boxspring zonder hoofdbord

Bij De Nieuwe Grote Beer kan je kiezen uit een ruime collectie van boxsprings zonder hoofdbord.

leestijd: 3 min