home

>

boxsprings

>

Boxspring zonder hoofdbord

Boxspring zonder hoofdbord

In dit artikel:

Boxspring zonder hoofdbord


leestijd: 3 min

Bij De Nieuwe Grote Beer kan je kiezen uit een ruime collectie van boxsprings zonder hoofdbord. Je kan kiezen uit verschillende afmetingen, zoals 140x200 cm, 160x200 cm en 180x200 cm, en de lengtemaat kan je zelf kiezen uit 200 cm, 210 cm of 220 cm. De boxsprings zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen voor de bekleding. Je kan een passende bedbodem inclusief matras en topdekmatras kiezen, afgestemd op je lengte en gewicht, om zo een comfortabele nachtrust te garanderen. Momenteel is het helaas niet mogelijk om zelf via de webshop een boxspring zonder hoofdbord te configureren, maar je kan dit wel bestellen door contact op te nemen met de sales- afdeling of door langs te komen in een van de winkels.

Een boxspring zonder hoofdbord past perfect in een minimalistisch interieur en biedt vele voordelen, zoals de juiste ondersteuning, optimaal comfort en een mooie uitstraling. Bij De Nieuwe Grote Beer kan je kiezen tussen elektrisch verstelbare boxsprings en boxsprings met een vlakke bodem. De boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, afhankelijk van de beschikbare ruimte in je slaapkamer, je slaapwensen en je lengte. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een boxspring van 140x200 als je een kleine slaapkamer hebt of een ruim eenpersoonsbed wilt. Andere populaire formaten zijn 160x200 en 180x200. Heb je graag veel bewegingsruimte? Dan kan je kiezen voor een boxspring van 200x200. De ideale lengte van je boxspring is 20 cm langer dan jouw lengte. Daarom kan je bij De Nieuwe Grote Beer kiezen uit boxsprings zonder hoofdbord met een lengte van 210 en 220 cm.

Je kan je boxspring op veel verschillende manieren samenstellen, afhankelijk van je lichamelijke wensen, je lichaamsbouw en de functionaliteiten die je nodig hebt. Zo kan je kiezen tussen verschillende soorten onderstellen en verschillende materialen voor je topdekmatras en je matras, zoals traagschuim, koudschuim of latex.

Naast de keuze om een bed zonder hoofdbord aan te schaffen, kan je bij De Nieuwe Grote Beer ook een boxspring zonder voetbord kopen. Zonder hoofd- en voeteinde bespaar je naast geld ook ruimte in je slaapkamer, omdat je bed dan niet groter is dan de matras waarop je slaapt.

Bij De Nieuwe Grote Beer kan je niet alleen de perfecte boxspring vinden, maar geniet je ook van een zorgeloze bezorg- en montage service. Vanaf het moment dat je jouw droomboxspring bestelt, wordt alles voor jou geregeld. Je boxspring wordt vanuit ons centraal magazijn naar je deur gebracht en onze bezorgers zullen deze vakkundig en zonder extra kosten monteren op de gewenste plaats. Je hoeft dus niet te puzzelen met ingewikkelde instructies of gereedschap. Na de installatie nemen onze bezorgers zelfs alle verpakkingsmaterialen terug mee zodat je geen rommel achterlaat. We begrijpen dat soms haast geboden is, daarom kan je ook kiezen uit onze voorraadmodellen of de boxspring outlet bezoeken. Daar kan je jouw perfecte bed meteen meenemen en zo snel mogelijk van jouw welverdiende nachtrust genieten. Bij De Nieuwe Grote Beer staat jouw gemak en comfort voorop, dus laat ons je helpen om jouw droombed te vinden.

facebook
pintrest

anderen bekeken ook

Onderhoud van een boxspring

Een boxspring is meer dan alleen een plek om te slapen, het is ook een investering in een goede nachtrust en gezondheid.

leestijd: 2 min

Kingsize bedden

De Nieuwe Grote Beer biedt kingsize bedden aan voor mensen die graag royaal slapen en veel ruimte willen hebben in bed.

leestijd: 2 min

Bed poten en boxspring poten

Of je nu op zoek bent naar slanke aluminium pootjes of houten vierkante blokpoten, De Nieuwe Grote Beer heeft voor elk wat wils.

leestijd: 2 min