home

>

boxsprings

>

De samenstelling?

De samenstelling?

In dit artikel:

De samenstelling?


leestijd: 1 min

De boxspring


Een boxspring is een bedbodem met springveren, die bestaat uit een beklede bak van hout of metaal met daarin een metalen of houten frame met poten en veren. Bij een boxspring met pocketveren zijn alle veren in aparte zakjes verpakt, wat zorgt voor een betere ondersteuning en langere levensduur dan bij bonellveren.

De matras


Bovenop de boxspring ligt een matras die zorgt voor ondersteuning van het lichaam en verkrijgbaar is in verschillende hardheden, afhankelijk van factoren zoals lichaamsgewicht, lengte, geslacht en type slaper. De matrassen zijn voorzien van verschillende afdeklagen zoals koudschuim, traagschuim of latex.

De topmatras


Een topdekmatras, die bovenop de matras ligt, kan extra comfort bieden en het gewenste ligcomfort bepalen. Bij tweepersoons elektrische boxsprings is de topmatras voorzien van een split om de linker- en rechterkant afzonderlijk te laten bewegen.

Hoofd- en voetbord


De keuze voor een hoofd- en voetbord kan de boxspring een eigen uiterlijk en karakter geven en de sfeer in de slaapkamer bepalen. Met de diverse mogelijkheden in stof- en kleurkeuze kan de boxspring persoonlijk worden gemaakt en passen bij de stijl van de slaapkamer.

facebook
pintrest

anderen bekeken ook

Kingsize bedden

De Nieuwe Grote Beer biedt kingsize bedden aan voor mensen die graag royaal slapen en veel ruimte willen hebben in bed.

leestijd: 2 min

Boxspring zonder hoofdbord

Bij De Nieuwe Grote Beer kan je kiezen uit een ruime collectie van boxsprings zonder hoofdbord.

leestijd: 3 min

Bed poten en boxspring poten

Of je nu op zoek bent naar slanke aluminium pootjes of houten vierkante blokpoten, De Nieuwe Grote Beer heeft voor elk wat wils.

leestijd: 2 min