home

>

boxsprings

>

Kingsize bedden

Kingsize bedden

In dit artikel:

Kingsize bedden


leestijd: 2 min

De Nieuwe Grote Beer biedt kingsize bedden aan voor mensen die graag royaal slapen en veel ruimte willen hebben in bed. Deze bedden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en uitvoeringen, waardoor je makkelijk een exemplaar kunt vinden dat bij jouw slaapkamer past. Het formaat van een kingsize bed in Belgiƫ is 180x200 cm, veel groter dan een standaard tweepersoonsbed van 140x200 cm. Je kunt kiezen tussen verschillende lengtes, namelijk 200, 210 en 220 cm. Als je weinig ruimte hebt of een kingsize bed te groot vindt, kun je kiezen voor een queensize bed met afmetingen van 160x200 cm.

De naam kingsize bed is niet toevallig gekozen. Volgens de legende had de beroemde Franse koning Louis XIV maar liefst 413 luxueuze bedden in zijn kasteel. In die tijd was een bed een statussymbool en grote bedden werden later kingsize genoemd vanwege hun royale uitstraling. Het tussenformaat kreeg de naam queensize.

Bij De Nieuwe Grote Beer vind je een ruime collectie kingsize bedden in verschillende vormen, stijlen en uitvoeringen. Het is belangrijk om te investeren in een hoogwaardige matras die voldoende ondersteuning biedt aan jouw lichaam. Een topdekmatras kan het slaapcomfort nog verder verbeteren. Je kunt je kingsize boxspring helemaal zelf samenstellen, van de kleur tot de pootjes en de stof, om het volledig aan te passen aan jouw interieur en persoonlijke smaak.

Bij een kingsize bed hoort ook luxueus beddengoed in een extra groot formaat. De Nieuwe Grote Beer biedt kwaliteitsvolle dekbedden en dekbedovertrekken in verschillende afmetingen, van 200x200 tot 260x220 cm. Het ideale formaat voor een dekbed en dekbedovertrek is iets breder dan de afmetingen van je matras. Kies voor luxe-beddengoed van satijn of flanel en gebruik sierkussens om een hotelgevoel in je slaapkamer te creƫren.

facebook
pintrest

anderen bekeken ook

Onderhoud van een boxspring

Een boxspring is meer dan alleen een plek om te slapen, het is ook een investering in een goede nachtrust en gezondheid.

leestijd: 2 min

Boxspring zonder hoofdbord

Bij De Nieuwe Grote Beer kan je kiezen uit een ruime collectie van boxsprings zonder hoofdbord.

leestijd: 3 min

Bed poten en boxspring poten

Of je nu op zoek bent naar slanke aluminium pootjes of houten vierkante blokpoten, De Nieuwe Grote Beer heeft voor elk wat wils.

leestijd: 2 min